Klubová barvářská soutěž

17.10.2017 18:45

Po dlouhé pauze - léto se štěňaty, jsme začali pomalu s holkami trénovat a první akce, která nás čekala byla Klubová barvářská soutěž. Protože se letos pořádala v Prostějově, rozhodla jsem, že bude startovat Geila, když se to koná v jejím rodišti. :) Geila předvedla pěknou rychlou práci na barvě, kde byla hodnocena známkou 4. Následování na volno s jednou chybou - důraznějším povelem za 3. Druhý den vodění a odložení na volno za 4. Při vyhánění si Geila jako jediná našla zvěř a hlasitě ji naháněla. Přesto byla její práce hodnocena známkou 3, z důvodu častého vybíhání z houštiny a více povely pro návrat. Prostě kde nic nebylo, tam být nechtěla. Kde byla zvěř, tam si ji našla. :)

S prací Geily po její mateřské jsem byla velmi spokojená, ona je zlatíčko, které pracuje hlavně pro mě. Vyrovnaným výkonem jsme nakonec získaly I.cenu, 129 bodů a titul CACT jako třešničku na dortu. Obsadily jsme celkové 3. místo.

Na soutěži nám dělali společnost Katka a Radim Klocovi, chovatelé Geily a mě nezbývá, než jim poděkovat za tak skvělou fenu!